Verfrissend einde in Cadzand-Bad

23 juli 2016

Voor de zaterdagmiddag van KNRM reddingstation Breskens stond vandaag een oefening met de strandposten op het programma. Uiteindelijk kwam de reddingboot in Cadzand uit, waar nog een verfrissing wachtte.

Tijdens de zomermaanden zijn de Zeeuws-Vlaamse stranden natuurlijk bemand door de strandwacht. Om de goede contacten te onderhouden en te leren van elkaar, staan er daarom enkele gezamenlijke oefeningen op het programma.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Vandaag ging reddingboot Zeemanshoop de posten af om samen met de boten en waterscooters van de strandwacht te oefenen.

Wanneer we bij de laatste strandpost aankomen, krijgen we een berichtje van strandpaviljoen De Strandloper dat we weer welkom zijn voor een ijsje. Dat laten we ons geen twee keer zeggen.

Voorbij het haventje van Cadzand-Bad wordt de kielbalk van de reddingboot in het zand gezet, zodat de tas met ijsjes aan boord kan komen. Een zeer lekkere afsluiting van een zaterdagmiddagoefening!

KNRM Breskens bedankt de strandwacht voor de oefening en natuurlijk strandpaviljoen De Strandloper voor de ijsjes.

Foto’s: KNRM Breskens & Menno Christiaansen

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij