Skip to main content

Prijzen Reddingbootdag weer verzilverd

Datum: zaterdag 06 juni 2015 | Sectie: Breskens

Het is al jaren een vast item van onze Reddingbootdag; De prijsvraag voor de kinderen. Deze en vorige week zaterdag ontvingen we de winnaars van de prijsvraag op ons reddingstation.

Vorige week zaterdag was het de beurt aan de winnares van de 1e prijs. De 10-jarige Frederique Simons uit Terneuzen. Zij en haar familie gingen mee op oefening met de opstappers van Breskens op reddingboot Zeemanshoop.

Onderweg werd door onze schipper en de bemanning het een en ander uitgelegd en een Man Overboord oefening gedaan, zodat onze passagiers een goed beeld kregen hoe alles werkt aan boord. Als verrassing mocht Frederique zelf een stukje varen met de reddingboot. Gezien het glunderende gezicht was het een bijzondere ervaring!

Deze zaterdag kwam de 6-jarige Jutta de Beule uit Wachtebeke (B) langs op ons reddingstation. Zij had namelijk de 2e prijs gewonnen; Een rondleiding door het Visserijmuseum voor 6 personen. Zij nam de prijs in ontvangst samen met haar familie.

Ook kans maken op zo’n unieke vaartocht of rondleiding? Doe dan mee aan de prijsvraag op onze volgende Reddingbootdag; Zaterdag 30 april 2016.

Foto's: Mario Rentmeester & KNRM Breskens

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.