Skip to main content

Plus doneert prijs Jumbo aan KNRM

Datum: dinsdag 18 oktober 2022 | Sectie: Breskens

KNRM reddingstation Breskens heeft afgelopen vrijdag een gift van 300 euro in ontvangst mogen nemen. De gift is een gezamenlijke donatie van de Plus & Jumbo supermarkten in het dorp naar aanleiding van een loterij tijdens de jaarlijkse Visserijfeesten in Breskens. 

Ken je die grap van de Plus supermarkt eigenaar die 2 minuten gratis winkelen wint bij concurrent Jumbo? Het zou een goede mop kunnen zijn, maar het bleek dit jaar werkelijkheid.

Supermarkt eigenaren Pascal Ingels (Jumbo) en Ronald Lohman (Plus) dragen de Visserijfeesten in Breskens een warm hart toe. Naast sponsoren en het beschikbaar stellen van prijzen voor de verloting, kopen ze privé natuurlijk ook nog zelf loten.

Nadat de winnende loten bekend waren gemaakt was er in huize Lohman alom hilariteit. Plus supermarkt eigenaar Ronald Lohman had twee minuten gratis winkelen gewonnen bij de Jumbo.

Gezien het maritieme karakter van de Visserijfeesten besloot Ronald om de prijs aan het KNRM reddingstation in Breskens te schenken. In overleg met Pascal Ingels van de Jumbo is de prijs omgezet in een gift die de Jumbo ook nog naar boven heeft afgerond tot een bedrag van 300 euro. 

En zo kwam het dat vrijdagmiddag de supermarkt eigenaren in het bemanningsverblijf zaten om gezellig een bakje koffie te drinken en daarna de cheque te overhandigen.

Namens reddingstation Breskens: nogmaals hartelijk dank!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.