Skip to main content

Peter Cammaert voorzitter KNRM stations

Datum: woensdag 10 mei 2017 | Sectie: Breskens

De waarnemend burgemeester van de gemeente Sluis, Peter Cammaert, is voorzitter geworden van de Plaatselijke Commissies van de KNRM reddingstations Breskens en Cadzand.

Volgens traditie is de burgemeester van de gemeente Sluis voorzitter van de Plaatselijke Commissies van de KNRM reddingstation Breskens en Cadzand. Ook de nieuwe burgemeester, Peter Cammaert, heeft deze positie aanvaard. Hij neemt hierbij de hamer over van Annemiek Jetten, die begin dit jaar aan een nieuwe uitdaging begon als burgemeester van Vlaardingen.

Uit handen van KNRM directeur Jos Stierhout ontving Peter het boek ‘Welkom aan boord’ en werd daarbij aangesteld als voorzitter van de reddingstations in zijn gemeente.

KNRM Breskens is verheugt met de aanstelling van Peter Cammaert.

Namens schipper en bemanning van reddingboot Zeemanshoop heten we de nieuwe voorzitter van harte welkom en hopen op een prettige en constructieve samenwerking.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.