Skip to main content

Personen op plaat van Breskens zonder boot

Datum: zondag 09 augustus 2020 | Sectie: Breskens

Zondag middag is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor meerdere personen op de plaat van Breskens. Zij waren afgezet door een bootje, toen deze elektrische problemen had werd de reddingboot verzocht deze mensen naar de wal te brengen.

Zondagmiddag wordt de schipper van dienst gebeld met de vraag of er de mogelijkheid is om 6 personen van de plaat van Breskens af te halen. Het bootje waarmee deze mensen op de plaat zijn gekomen was nog iemand aan het ophalen en deze heeft nu een elektrisch probleem waardoor deze niet meer wilde starten. Hierop wordt de reddingbootbemanning gealarmeerd.

Kort na alarm vaart de reddingboot uit en zet koers richting de opgegeven positie waar 4 volwassenen en 2 kindjes aan boord van de reddingboot stappen. deze worden afgezet op het KNRM ponton.

Tijdstip alarm: 14:54 uur
Wind: Oost 1 Bft.
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.