2 personen op luchtbed afgedreven

2 personen op luchtbed afgedreven

9 augustus 2020

Zondagavond is reddingboot zeemanshoop uitgevaren voor 2 personen die op een luchtbed afgedreven waren in de Paulina polder. Toen de reddingboot ter plaatse kwam hadden de personen zelf reeds de wal bereikt.

zondagavond komt bij de Nederlandse kustwacht een telefoon gesprek binnen met de melding dat er 2 personen op een luchtbed afgedreven zijn. De kustwacht besluit hierop reddingboot Zeemanshoop te alarmeren.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Kort na alarm vaart de reddingboot uit en zet koers richting de opgegeven positie. Tijdens het varen wordt er contact opgenomen met de melder en deze weet te vertellen dat de mensen al richting het strand aan het zwemmen zijn. Als de reddingboot bijna ter plaatse is komt de melding dat de personen gelukkig weer veilig aan de wal zijn gekomen en gaat de reddingboot retour station.

Tijdstip alarm: 18:54 uur
Wind: Noord-Oost 3 Bft.
Zicht: Goed

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij