Skip to main content

2 personen op luchtbed afgedreven

Datum: zondag 09 augustus 2020 | Sectie: Breskens

Zondagavond is reddingboot zeemanshoop uitgevaren voor 2 personen die op een luchtbed afgedreven waren in de Paulina polder. Toen de reddingboot ter plaatse kwam hadden de personen zelf reeds de wal bereikt.

zondagavond komt bij de Nederlandse kustwacht een telefoon gesprek binnen met de melding dat er 2 personen op een luchtbed afgedreven zijn. De kustwacht besluit hierop reddingboot Zeemanshoop te alarmeren.

Kort na alarm vaart de reddingboot uit en zet koers richting de opgegeven positie. Tijdens het varen wordt er contact opgenomen met de melder en deze weet te vertellen dat de mensen al richting het strand aan het zwemmen zijn. Als de reddingboot bijna ter plaatse is komt de melding dat de personen gelukkig weer veilig aan de wal zijn gekomen en gaat de reddingboot retour station.

Tijdstip alarm: 18:54 uur
Wind: Noord-Oost 3 Bft.
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.