Skip to main content

Medische assistentie in jachthaven Breskens

Datum: vrijdag 25 oktober 2019 | Sectie: Breskens

Woensdagochtend heeft de reddingboot Zeemanshoop, op aanvraag van de ambulance, assistentie verleend bij een medische interventie.

Woensdagochtend is een ambulance opgeroepen voor een man die onwel was geworden op zijn jacht. Het ambulance personeel wat ter plaatse kwam had al snel in de gaten dat ze handen te kort kwamen om de man van boord te krijgen en ze besluiten de assistentie van de reddingboot Zeemanshoop in te roepen.

Kort nadat de piepers van de bemanning zijn afgegaan varen ze richting de jachthaven. Ter plaatste wordt afgesproken dat de Zeemanshoop de patiënt aan boord neemt en terugvaart naar de aanlegsteiger van het station. Eenmaal aan de steiger wordt de patient overgedragen aan de gereedstaande ambulance.

Tijdstip alarm: 10:51 uur
Wind: Zuidwest 2 Bft.
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.