Medische assistentie in jachthaven Breskens

25 oktober 2019

Woensdagochtend heeft de reddingboot Zeemanshoop, op aanvraag van de ambulance, assistentie verleend bij een medische interventie.

Woensdagochtend is een ambulance opgeroepen voor een man die onwel was geworden op zijn jacht. Het ambulance personeel wat ter plaatse kwam had al snel in de gaten dat ze handen te kort kwamen om de man van boord te krijgen en ze besluiten de assistentie van de reddingboot Zeemanshoop in te roepen.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Kort nadat de piepers van de bemanning zijn afgegaan varen ze richting de jachthaven. Ter plaatste wordt afgesproken dat de Zeemanshoop de patiënt aan boord neemt en terugvaart naar de aanlegsteiger van het station. Eenmaal aan de steiger wordt de patient overgedragen aan de gereedstaande ambulance.

Tijdstip alarm: 10:51 uur
Wind: Zuidwest 2 Bft.
Zicht: Goed

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij