Skip to main content

Koninklijke onderscheidingen voor 10 en 20 jaar vrijwilligerswerk

Datum: dinsdag 12 april 2022 | Sectie: Breskens

Tijdens het jaarlijkse bemanningsdiner van KNRM reddingstation Breskens zijn twee vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een oorkonde en jaarteken behorende bij de Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid.

Eind maart vond het jaarlijkse bemanningsdiner plaats bij één van de leden van haar rederskring; Restaurant the Bull in Breskens. Vanwege Corona kon het diner in november 2021 niet doorgaan en werd het noodgedwongen een aantal maanden uitgesteld.
 

10 en 20 jaar vrijwilliger
Naast lekker eten en gezellig samenzijn had het diner ook een feestelijk tintje. Twee bemanningsleden vierden een jubileum. Er was dan ook een klein officieel gedeelte waarbij de Secretaris van KNRM reddingstation Breskens, Jos van den Heuvel, een korte toespraak hield. Daarna mocht Roy Christiaansen, 10 jaar vrijwilliger, de Vrijwilligersmedaille in ontvangst nemen. Jeroen de Koster ontving het jaarteken behorende bij zijn Vrijwilligersmedaille voor 20 jaar vrijwilligerswerk.

 

Nogmaals gefeliciteerd namens de Plaatselijke Commissie, schipper en bemanning van KNRM Breskens!

 

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.