Skip to main content

Afscheid van EHBO Instructeur na 25 jaar

Datum: maandag 18 april 2022 | Sectie: Breskens

De Plaatselijke Commissie en bemanning van KNRM reddingstation Breskens hebben afgelopen zaterdag afscheid genomen van Fons Poppe. Fons was ruim 25 jaar aan ons reddingstation verbonden als EHBO instructeur.

 

Fons Poppe is half jaren 90 gestart als EHBO instructeur van reddingstation Breskens. Vanaf dat moment heeft hij met veel toewijding de reddingbootbemanning lesgegeven en getraind in allerlei EHBO casussen.

 

Nu hij inmiddels de respectabele leeftijd van 70 gepasseerd is, is het tijd om het stokje over te dragen. Als dank voor al zijn werk, in de vele jaren dat Fons aan ons reddingstation verbonden is geweest, was hij zaterdag uitgenodigd om nogmaals een oefening met reddingboot Zeemanshoop mee te draaien.

 

Na de oefening werd Fons bedankt door Coördinator Opleiden en Oefenen, André Brakman. Hij gaf namens het reddingstation een mooie foto van de reddingboot cadeau. Natuurlijk werd er daarna nog gezellig nagepraat en kwamen oude verhalen terug boven.

 

Fons, nogmaals dank voor alle leerzame jaren! Namens Plaatselijke Commissie en reddingbootbemanning KNRM Breskens.

 

De EHBO instructies op reddingstation Breskens zijn inmiddels overgenomen door Bram Nortier. De voormalig schipper en huidig commissielid van reddingstation Cadzand.

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.