KNRM arrangement 2016 beschikbaar

11 december 2015

Strandcamping Groede ondersteunt KNRM reddingstation Breskens en biedt opnieuw het KNRM arrangement aan voor het werven van nieuwe donateurs.

Voor de derde opeenvolgende jaar biedt Strandcamping Groede de mogelijkheid aan hun gasten om het KNRM arrangement te boeken. Gasten die dit arrangement boeken krijgen van Strandcamping Groede een jaar donateurschap van de KNRM cadeau.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het mooie is dat alle nieuwe donateurs en hun gezin op 30 april a.s. tijdens Reddingbootdag mee kunnen varen met reddingboot Zeemanshoop. Zij kunnen dan gelijk kennismaken met het reilen en zeilen van de KNRM.

We zijn heel benieuwd wat de actie dit jaar gaat opleveren en willen bij deze alvast Strandcamping Groede bedanken voor hun belangeloze en enthousiaste inzet voor de KNRM.

Foto: Strandhuisje KNRM – Strandcamping Groede

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij