Skip to main content

Bedankt voor een prachtig jubileumjaar

Datum: zondag 20 december 2015 | Sectie: Breskens

KNRM reddingstation Breskens heeft een prachtig jubileumjaar achter de rug. Met als hoogtepunt de jubileumviering op zaterdag 12 september.

Met de Kerstdagen in aantocht komt er ook een eind aan het jubileumjaar ter ere van ons 75-jarige bestaan. We kijken als reddingstation terug op een mooi jubileumjaar met een prachtige jubileumviering op zaterdag 12 september.

We hebben al veel personen, firma’s en organisaties bedankt voor hun bijdrage aan onze jubileumviering. Maar er zou natuurlijk geen jubileumviering geweest zijn zonder publiek. We willen daarom iedereen bedanken die op zaterdag 12 september aanwezig is geweest. De vele enthousiaste reacties tijdens de dag zelf en de dagen erna gaven ons veel voldoening. Bedankt!

Foto’s van onze jubileumviering kunt u nog steeds bekijken op onze Pinterest pagina: 75 jaar reddingstation Breskens

Ook in een jubileumjaar lopen de reddingacties natuurlijk gewoon door. Naast alle mooie reddingen waren er helaas ook acties bij waar alle hulp niet meer mocht baten. Onze gedachten gaan uit naar de families van de slachtoffers en we wensen ze veel sterkte toe komende periode.

Reddingstation Breskens is ook in 2016 weer 24/7 paraat. De plaatselijke commissie, walploeg en bemanning van reddingboot Zeemanshoop wensen u fijne Kerstdagen en een goed en veilig 2016!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.