Skip to main content

Met taart door de storm; Jabadabadoe!

Datum: woensdag 18 november 2015 | Sectie: Breskens

De reddingboot van Breskens trotseerde woensdagavond de najaarsstorm om een taart naar de Sloehaven te brengen. Dit om de bemanning van de Flintstone te bedanken.

Hoe krijg je een taart bij windkracht 9 fatsoenlijk de Westerschelde over? Voor die vraag stond de reddingbootbemanning woensdagavond voordat ze aan de overtocht naar de haven van Vlissingen-Oost begonnen.

Eerder dit jaar heeft KNRM Breskens een schenking van 5000 euro gekregen namens de bemanning van valpijp steenstortschip Flintstone.

Deze week had het schip een klusje op de Westerschelde en is daarna afgemeerd in de haven van Vlissingen-Oost. Een mooie gelegenheid voor de bemanning van reddingboot Zeemanshoop om even langs te gaan en de crew te bedanken voor de prachtige gift.

De bemanning van de Flintstone kon het bezoek wel waarderen en gaven de reddingbootbemanning een mooie rondleiding over het schip. We hopen dat de taart zal smaken.

O ja, de taart had de reis door de storm overleeft; Jabadabadoe!

Foto’s: KNRM Breskens

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.