Skip to main content

Helpt u Steven veilig te kunnen redden?

Datum: maandag 25 juli 2022 | Sectie: Breskens

Steven is een enthousiaste nieuwe aankomend opstapper aan boord van reddingboot Zeemanshoop van KNRM Breskens. Om zijn taak als redder veilig te kunnen uitvoeren heeft hij snel een eigen overlevingspak nodig. 

Dit speciale waterdichte pak vormt de belangrijkste persoonlijke veiligheidsuitrusting van een bemanningslid. Dankzij een overlevingspak is een redder beschermd, blijft hij drijven en hoeft hij geen kostbare secondes te verspillen, omdat hij blind de hulpmiddelen kan pakken die hij nodig heeft. Ook is er een opblaasbaar reddingvest in het pak geïntegreerd, zodat redders altijd extra drijfvermogen bij zich hebben. De overlevingspakken worden op maat gemaakt, waardoor het draagcomfort hoger is.

Omdat een overlevingspak kostbaar is, is KNRM Breskens een crowdfundingsactie begonnen. Helpt u mee om Steven een nieuw overlevingspak te kunnen geven zodat hij zijn taak als redder veilig en beschermd kan uitvoeren?

Bezoek deze website: https://breskens.samenvoorknrm.nl/project/overlevingspak-redder-steven

Alvast bedankt! 

KNRM Breskens

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.