Helpt u Steven veilig te kunnen redden?

Helpt u Steven veilig te kunnen redden?

25 juli 2022
Breskens

Steven is een enthousiaste nieuwe aankomend opstapper aan boord van reddingboot Zeemanshoop van KNRM Breskens. Om zijn taak als redder veilig te kunnen uitvoeren heeft hij snel een eigen overlevingspak nodig. 

Dit speciale waterdichte pak vormt de belangrijkste persoonlijke veiligheidsuitrusting van een bemanningslid. Dankzij een overlevingspak is een redder beschermd, blijft hij drijven en hoeft hij geen kostbare secondes te verspillen, omdat hij blind de hulpmiddelen kan pakken die hij nodig heeft. Ook is er een opblaasbaar reddingvest in het pak geïntegreerd, zodat redders altijd extra drijfvermogen bij zich hebben. De overlevingspakken worden op maat gemaakt, waardoor het draagcomfort hoger is.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Omdat een overlevingspak kostbaar is, is KNRM Breskens een crowdfundingsactie begonnen. Helpt u mee om Steven een nieuw overlevingspak te kunnen geven zodat hij zijn taak als redder veilig en beschermd kan uitvoeren?

Bezoek deze website: https://breskens.samenvoorknrm.nl/project/overlevingspak-redder-steven

Alvast bedankt!  KNRM Breskens

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij