Geslaagde demo op Havendagen Terneuzen

24 juni 2017

De vernieuwde Havendagen in Terneuzen met daarbij de SAR demonstraties door reddingboot Zeemanshoop en de NHV helikopter waren een groot succes.

De Havendagen in Terneuzen begonnen op vrijdagavond met een vlootschouw op de Westerschelde. Slepers, (oud)reddingboten en andere schepen namen samen met reddingboot Zeemanshoop deel aan deze parade. Het was voor de schepen een mooie opening van het evenement. Helaas kon de Breskense reddingboot niet lang blijven, omdat ze werd weggeroepen voor een motorjacht in problemen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Zaterdagmiddag stond voor de eerste keer sinds jaren weer een demonstratie op het programma. Reddingboot Zeemanshoop gaf samen met de NHV reddingshelikopter een Search and Rescue (SAR) demo in de oude-veerhaven.

Zowel het publiek als de KNRM-vrijwilligers genoten van de geslaagde demonstratie. KNRM Breskens bedankt de organisatie van de Havendagen voor de goede zorgen. Tot volgend jaar!

Foto’s: Adri van de Wege & KNRM Breskens

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij