Skip to main content

Drie personen te water

Datum: maandag 20 juni 2022 | Sectie: Breskens

Maandagavond 13 juni zijn drie personen in de problemen gekomen nadat hun jetski niet meer wilde starten.

De bemanning van reddingboot Zeemanshoop werd door het Kustwachtcentrum met Prio 1 geallarmeerd, waarna er snel werd uitgevaren richting de veerhaven van Breskens, waar de personen zich bevonden.

Na het verlaten van de jachthaven kreeg de schipper te horen dat de drie personen aan boord waren gehaald van een Belgische loodsboot die in de buurt was. Ook een Nederlandse loodsboot was ter plaatse.

In overleg heeft reddingboot Zeemanshoop de jetski naar de jachthaven gesleept, waar ook de drie personen door de loodsboot veilig op het droge zijn afgezet. Ambulance, brandweer en politie waren tevens uitgerukt, maar hoefden uiteindelijk geen hulp te verlenen.

Tijstip alarm: 19:08
Wind: NO 3 Bft
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.