Dag vissen eindigt net buiten de haven

21 oktober 2018

Zondagmorgen is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een motorboot waar de motor was warm gelopen door koelwater problemen. De motorboot is afgemeerd in de buitenhaven van Vlissingen.

Twee sportvissers verlaten op zondagochtend de buitenhaven van Vlissingen om een rondje te gaan vissen op de Westerschelde. Als ze echter nog maar net de haven uit zijn loopt de motor warm door een koelwaterprobleem. Om te voorkomen dat ze op de stenen belanden gooien ze een anker uit en roepen hulp in via de Verkeerscentrale Vlissingen.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Kort daarop gaan de piepers van de reddingboot bemanning. Na vertrek van reddingboot Zeemanshoop zetten zij gelijk koers richting Vlissingen waar ze snel ter plaatse zijn.

Er wordt via het trailer oog van de boot een sleepverbinding gemaakt en de motorboot wordt meegenomen veilig de haven in. De donateur wordt aan de Poseidon steiger afgemeerd waarna de reddingboot weer retour station gaat.

Tijdstip alarm: 09:34 uur
Wind: Zuid 3 Bft.
Zicht: Goed (15 NM)

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij