Skip to main content

Ontvangst trouwe donateurs in Blaricum

Datum: zondag 15 november 2015 | Sectie: Blaricum

Afgelopen zaterdag hebben wij met heel veel plezier trouwe donateurs mogen ontvangen op ons station. Het ging hier om fans van de KNRM die ons al meer dan 50 (en soms zelfs 60! jaar) financieel steunen.

Een mooie gelegenheid om ook stil te staan bij de oprichting van de KNRM, 190 jaar geleden op 11 november j.l. Dit heuglijke feit werd gevierd met een heerlijk stuk taart, aangeboden door het hoofdkantoor van de KNRM te IJmuiden.
Uiteraard werden de trouwe donateurs na ontvangst voorzien van een mooi speldje, opgespeld door de voorzitter van de plaatselijke commissie, mevrouw De Zwart, burgemeester van Blaricum.
Daarna was er tijd voor een rondleiding en natuurlijk de mogelijkheid om een stukje mee te varen op de reddingboten Blaricum-1 en Engelina.

Blaricum

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.