Skip to main content

Verslaggever van NH Nieuws vaart mee op reddingboot KNRM Andijk tijdens stormoefening

Datum: donderdag 18 januari 2018 | Sectie: Andijk

Een verslaggever van NH Nieuws heeft vanmorgen de proef op de som genomen en is aanboord gestapt bij reddingboot 't Span van KRNM Andijk tijdens een stormoefening.

Reddingboot 't Span en haar bemanning hebben vandaag gebruik gemaakt van het slechte weer en zijn het water op geweest voor een stormoefening. Oefenen tijdens deze omstandigheden is erg belangrijk voor de beoefendheid en het vertrouwen van de bemanningsleden in elkaar én in het materiaal waar zij mee varen. Ook in deze omstandigheden worden de vrijwillige redders ingezet voor incidenten op het water. De verslaggever legt in zijn videoverslag uit hoe hij het ervaren heeft om mee te varen op de reddingboot. Dit geeft nogmaals aan dat oefenen enorm belangrijk is voor onze vrijwillige bemanningsleden.

Ben jij opzoek naar een uitdagende en dankbare vrijwilligersbaan, heb je affiniteit met het water en het reden van mens en dier? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via onze facebook pagina of onze website en wie weet zien we jou op een van onze oefenavonden!

Klik hier voor het videoverslag van NH Nieuws

Andijk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.