Skip to main content

KNRM en NKV organiseren digitale veiligheidsdag voor kitesurfers

Datum: donderdag 15 oktober 2020 | Sectie: Nieuws

Net als voorgaande jaren organiseren KNRM en NKV weer een veiligheidsdag voor kitesurfers.

Na eerdere succesvolle edities gaan we ook dit jaar weer graag in gesprek om de laatste adviezen te geven gericht op veilig kitesurfen.

Als KNRM richten ons op de belangrijkste tips en adviezen om veilig het water op te gaan. Hoe zorg je ervoor om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn? Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar in geval van nood? De NKV gaat in op je gear, spots en je niveau. In samenwerking met onder meer Reddingsbrigade en andere experts maken we er een mooie gezellige bijeenkomst van.

Deze bijeenkomst zal vanwege corona geheel digitaal zijn. De NKV communiceert op korte termijn de link om deel te nemen via hun Facebook account. De zoomlink zullen ze ook via hun Facebook pagina communiceren. Ben je verhinderd de 18e dan kan je deze (en de clinic van 5 mei) later terugkijken op https://kitesurfvereniging.nl/safetyclinics/

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.