KNRM donateursmagazine De Reddingboot verschijnt deze week

15 april 2019
IJmuiden

De Reddingboot die deze week op de mat valt bij de donateurs van de KNRM zet de vrijwilligers die zich inzetten voor de KNRM in het zonnetje. De reserveschippers en opstappers mogen dan de bekendste vrijwilligers zijn van de KNRM, zij zijn lang niet de enigen. Om ervoor te zorgen dat de reddingboten 24/7 kunnen uitrukken, is een hele groep mensen in touw. Van penningmeester en pr-medewerker tot degene die zorgt voor een bakje koffie na afloop van een actie.

Uiteraard ontbreken de vaste items in het blad niet. Van ouds de reddingrapporten in het hart van het blad, maar ook het bezoek aan het nieuwste reddingstation van de KRNM: Texel De Cocksdorp, het dagboek van de schipper met het drukste reddingstation van Nederland en een verhaal over de ontwikkeling van de uitrusting van de redders: van kurk naar Gore-Tex. En omdat het april is: Reddingbootdag, die 11 mei wordt gehouden.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De redactie wenst u veel leesplezier. Wilt u ook drie maal per jaar meegenieten van ons mooie donateursmagazine? Word dan donateur!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij