Donateurschap Redder aan de wal

Als Redder aan de wal steunt u de KNRM met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar. Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom. Niet voor niets noemt de KNRM haar donateurs Redders aan de wal. U geeft op vrijwillige basis en hoort als vanzelfsprekend bij de 1.400 vrijwillige redders. Samen zijn we de KNRM.

Wij gaan met zuinigheid en vlijt om met het door u gegeven geld. Met uw bijdrage zorgen we er voor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen. Uw gift vandaag is morgen een redding!

Wat krijgt u als donateur?

  • Het magazine De Reddingboot: U ontvangt als Redder aan de wal 3x per jaar het magazine De Reddingboot (in januari, in april en in oktober). De Reddingboot bestaat al sinds 1911 en is het donateursblad van de kNRM. Hier leest u alles over van reddingen, de reddingrapporten en verhalen over redders en geredden. De verhalen over het werk van de KNRM en interviews met redders en de geredden maken het magazine van voor tot achter boeiend. Als u ook de nieuwste De Reddingboot wilt ontvangen, word dan Redder aan de wal en steun de KNRM!
  • Meevaren tijdens Reddingbootdag: één keer per jaar (eind april/begin mei) zijn alle 45 Reddingstations van de KNRM tussen 10.00 en 16.00 geopend. Tijdens deze gezellige dag kunt u, als het weer het toelaat ook meevaren op een reddingboot.
  • Donateurspas: Jaarlijks ontvangt u een donateurspas waarmee u gratis toegang heeft tot het Nationaal Reddingmuseum in Den Helder.

Donateurservice

Bent u donateur of wilt u de KNRM eenmalig of structureel steunen? We hebben alle vragen rondom een nieuw of bestaand donateurschap voor u gebundeld.

Staat u vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u iets wijzigen? Aldert Eveleens en Annelies Koolen van de donateursservice helpen u graag verder. Zij zijn te bereiken op werkdagen van 8.30-17.00 uur via het telefoonnummer 0255- 548484. Indien u liever per mail contact opneemt, kan dat via donateur@knrm.nl (vermeld dan duidelijk uw naam en adres).

Aldert Eveleens
Aldert EveleensDonateursservice
Tevens medewerker afdeling Communicatie & Fondsenwerving
a.eveleens@knrm.nl
Annelies Koolen
Annelies KoolenDonateursservice
Tevens medewerker afdeling Communicatie & Fondsenwerving
a.koolen@knrm.nl

Wat kan ik geven?