Wat kan ik geven?

Donateurschap Redder aan de wal

Als Redder aan de wal steunt u de KNRM met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar.
Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom.

Niet voor niets noemt de KNRM haar donateurs Redders aan de wal. U geeft op vrijwillige basis en hoort als vanzelfsprekend bij de 1.400 vrijwillige redders. Samen zijn we de KNRM.

Wij gaan met zuinigheid en vlijt om met het door u gegeven geld. Met uw bijdrage zorgen we er voor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen.

Uw gift is morgen een redding!

Wat krijgt u als donateur?

wat krijg je als donateur

  • Het magazine De Reddingboot: U ontvangt als Redder aan de wal 3x per jaar het magazine De Reddingboot (in januari, in april en in oktober). De Reddingboot bestaat al sinds 1911. Verslagen van reddingen, de reddingrapporten, zijn het hart van het blad. De verhalen over het werk van de KNRM en interviews met redders en de geredden maken het magazine van voor tot achter boeiend.
  • Meevaren tijdens Reddingbootdag: één keer per jaar (eind april/begin mei) zijn alle 45 Reddingstations van de KNRM tussen 10.00 en 16.00 geopend. Tijdens deze gezellige dag kunt u, als het weer het toelaat ook meevaren op een reddingboot.
  • Donateurspas: Jaarlijks ontvangt u een donateurspas waarmee u gratis toegang heeft tot het Nationaal Reddingmuseum in Den Helder.