Skip to main content

Bezoek KNRM-Reddingbootdag ONLINE!  

Datum: dinsdag 21 april 2020 | Sectie: Nieuws

Aanstaande zaterdag, op 25 april, zou het Reddingbootdag zijn. De landelijke open dag van de KNRM, waarbij reddingstations en reddingboten te bezichtigen zouden zijn en bezoekers kennis konden maken met de vrijwillige redders van de KNRM. Maar dat kan helaas, maar heel begrijpelijk, niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen.  

Maar de redders van de KNRM zouden geen redders zijn als zij hier niet een heel creatieve oplossing voor hebben bedacht. In plaats van dat de bezoeker naar het reddingstation toekomt, komen de redders, de reddingboten en reddingstations nu naar de mensen thuis! Online kun je tijdens Reddingbootdag verschillende reddingstations bezoeken! 

Waar zou jij een kijkje willen nemen?
De vrijwillige redders laten zien dat de reddingstations ook in coronatijd inzetbaar zijn en dat de reddingboten klaarliggen voor reddingen en acties. Daarover hebben verschillende reddingstations een filmpje van een rondleiding door het boothuis, de reddingboot en eventueel ander materieel gemaakt. 

Ieder nadeel heeft z’n voordeel: je kunt tijdens de online Reddingbootdag veel meer reddingstations bezoeken dan tijdens een ‘echte’ Reddingbootdag. 

Like ons op Facebook, dan houden wij je deze week op de hoogte welke reddingstations je zaterdag ONLINE kunt bezoeken.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.