Skip to main content

Wie ontwerpt de boten van de KNRM?

Bemanningslid Thijs Veenstra laat de kijker in een serie vlogs kennismaken met het werk van de KNRM door antwoord te geven op vragen die er zijn over de KNRM. Dit keer gaat Thijs op zoek naar het antwoord op de vraag "Wie ontwerpt de boten van de KNRM?"

Verschillende soort boten

De KNRM heeft heel veel verschillende boten. Ze zijn allemaal anders gebouwd en hebben andere afmetingen. Elke boot heeft zijn eigen historie. Bekijk via onderstaande button welke boten de KNRM allemaal heeft en wat hun verhaal is.

Uitvaren met windkracht 7

Dit keer gaat Thijs op bezoek bij reddingstation IJmuiden waar een historische boot naast de meest moderne reddingboot naast elkaar liggen. Hij zoekt in deze vlog antwoord op de vraag: "Wie ontwerpt de boten van de KNRM?"

Terwijl Thijs het station in IJmuiden bezoekt is het windkracht 7. Dus de schipper heeft hem al gewaarschuwd voor golven van 3,5 tot wel 7 meter. Weet Thijs zeker dat hij mee uit wil varen met de Nh1816? Bekijk de vlog om te zien of Thijs antwoord krijgt op zijn vraag.

Gerelateerde blogs

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.