28 november 2020
KNRM Reddersgala
Reserveer een tafel
28 november 2020
KNRM Reddersgala
Reserveer een tafel

Belangrijke informatie

Helaas gaat het Reddersgala om reden van COVID-19 niet door. De huidige aanmelders worden hierover geïnformeerd.
Het Reddersgala 2021 staat gepland voor zaterdag 20 november 2021.

Over het Reddersgala

Elk jaar komen ruim 500 gasten naar Grand Hotel Huis ter Duin voor een ‘avondje KNRM’. Een avond in een sfeervolle ambiance met Hollandse gezelligheid, met een zeer goed verzorgd diner, topentertainment, cabaret en inhoudelijke bijdragen. Het Reddersgala ademt klasse uit, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Ongedwongen, ‘niets moet’, ons kent ons en tóch op topniveau. Een wonderlijke combinatie die door veel gasten bijzonder gewaardeerd wordt.

De meeste tafels zijn gevuld met (zware) delegaties van maritieme topbedrijven, zoals Havenbedrijf Rotterdam, Boskalis, Mammoet, Spliethoff, Wagenborg, Van Oord, Royal Huisman, Heerema, Damen Shipyards, Vroon, Smit Lamnalco, Gaastra, ECT, Vitters, etcetera. Daarnaast een aantal niet-maritieme A-merken, zoals TomTom, Van Wijnen Bouw, Delta Lloyd, Nh1816 en van Lanschot Bankiers. Het Reddersgala is de laatste jaren steevast uitverkocht.

Tijdens het Reddersgala staat de vrijwillige redder van de KNRM centraal. Dit is zo en zal ook altijd zo blijven. Toch slaagt het productieteam (onder aansturing van KNRM zelf) er elk jaar in een dusdanig originele insteek te kiezen dat elk Reddersgala een nieuwe belevenis is. “Waarbij bij alles geldt dat het Reddersgala geen collecteavond is, maar een relatieavond”, zo stelt projectleider Edward Zwitser. “Wij zijn er niet op uit dat de gast aan het einde van de avond bedenkt dat hij teveel geld heeft uitgegeven; ons ideaal is dat hij bij de uitgang al besluit dat hij volgend jaar terug wil komen.”

Video impressie Reddersgala

x

Foto's van voorgaande jaren

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Gasten

Bekijk wie te gast zijn dit jaar

Lees meer

Middagprogramma

De kans om écht kennis te maken met de KNRM

Lees meer

Recordbedrag in 2019

Overtreffen we het recordbedrag van vorig jaar?

Lees meer

Een uitgesproken relatie-event

Hoewel het Reddersgala geen klassieke fundraiser is, wordt er op de avond toch jaarlijks zo’n 500.000 euro opgehaald voor het levensreddende werk van de KNRM. “De betrokkenheid van onze relaties is groot. Op het Reddersgala merk je aan den lijve dat de maritieme sector een hart heeft voor de Redding Maatschappij. En vanuit dat hart wordt ook gedoneerd.”

De organisatie zoekt naar wegen om het Reddersgala een eigen gezicht te geven. Een uiting daarvan is het optionele Middagprogramma op zee, waarbij de galagasten voorafgaand aan de gala-avond worden uitgenodigd mee te varen op de operationele reddingboten van o.a. KNRM Noordwijk en KNRM Katwijk. Een geweldige belevenis voor de gast en een investering in beleving bij het doel van de avond.

Het Reddersgala is standaard op een zaterdagavond, eind november. Geïnteresseerden kunnen een eigen tafel reserveren via gala@knrm.nl of 0255 – 54 84 54. Voor meer informatie gelden dezelfde contactgegevens. De KNRM ontvangt u graag op haar jaarlijkse relatiegala.

Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact op
Geïnteresseerd of meer informatie? Neem contact op