Skip to main content

Vernieuwde De Reddingboot 230 valt op mat

Datum: maandag 10 oktober 2016 | Sectie: Nieuws

Volgende week verschijnt De Reddingboot 230. Dit nummer is de eerste editie waarin we samenwerken met TMG Natives. Met een nieuwe partij werken is altijd spannend, maar er ligt weer een opgefrist blad dat in de basis nog steeds voelt als de voorgaande edities, maar die net weer wat vernieuwder oogt.

Nieuw lettertype, andere koppen, meer ruimte voor beeld en naast de vaste items een paar nieuwe rubrieken zoals Speel op Safe (om preventie meer handen en voeten te geven) en BN-er aan het woord.

De mannen van de voormalige reddingboot C.A. Den Tex bijten de spits af op de voorkant. Binnenin aandacht voor verschillende vrijwilligers van de KNRM zoals Bram Feij die op Chios is geweest bij de opbouw van het reddingstations aldaar, de schippers aan het woord in de reddingrapporten en Achteraf en het on-alledaagse abseilen met KNRM Wijk aan Zee. Daarnaast is er ruimte voor de samenwerkingpartners als piloot Bart Sinnaeve van NHV en zeiler Pieter Jan Postma over zijn KNRM gevoel.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.