Vaarregels met een kwinkslag!

21 juni 2016

‘Varen doe je Samen!’, waar de KNRM ook partij in is, start in samenwerking met Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Amsterdam, de bewustwordingscampagne ‘Vaarregels’. Doel van de humoristische informatieve campagne is om mensen op een leuke manier bewust te maken van de vaarregels op het water, om uiteindelijk de vaarregels onderdeel te laten zijn van elke vaartocht.

Voor de campagne zijn filmpjes en een flyer met zes vaarregels gemaakt en zullen gedurende de zomerperiode uitgebracht worden.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Eén van de filmpjes heeft als thema: Ga voorbereid op reis
Een goede reisvoorbereiding is het halve werk. Beluister de weerberichten. Verzamel informatie over je vaarwater, zorg dat je weet welke knooppunten je tegenkomt en hoe je die veilig kunt passeren. En neem een recente waterkaart en de verplichte papieren mee. Check ook van te voren of er stremmingen zijn.

Meer over de campagne lees je www.varendoejesamen.nl

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij