Skip to main content

Samenwerking Casio en KNRM

Datum: woensdag 21 september 2016 | Sectie: Nieuws

Casio en de KNRM hebben de krachten gebundeld voor de nieuwe G-shock GWN-Q1000, een aanwinst in het kader van ‘Tough watches for Tough professionals’.

Het horloge is uitgevoerd met een quad-sensor die de continu veranderende omstandigheden op zee in de gaten houdt. Dankzij het DNA van G-Shock waarin Absolute Toughness centraal staat, zijn deze modellen uitermate geschikt om onder de meest extreme omstandigheden op zee te gebruiken. Dit resulteert in een perfecte match met het werk van de KNRM.

Edward Zwitser, verantwoordelijk voor het zakelijk netwerk van de KNRM: “Vanaf het eerste gesprek werd ik geraakt door enerzijds de professionaliteit van alle betrokkenen en anderzijds door de oprechte zoektocht van Casio naar de belangen van de KNRM. De KNRM heeft in Casio écht een partner gevonden. Als de mensen en de producten van Casio op elkaar lijken, dan heb ik het volste vertrouwen in de nieuwe G-Shock.”

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.