Skip to main content

Oud-bestuurslid KNZHRM Van den Blink overleden

Datum: vrijdag 02 september 2016 | Sectie: Nieuws

Op zondag 28 augustus 2016 overleed Mr. L.P. van den Blink. In 1980 trad hij toe tot het bestuur van de KNZHRM. In het dagelijks leven advocaat bij Stibbe in Amsterdam, adviseerde hij de Redding Maatschappij ten tijde van de fusie, alsmede bij vele andere juridische zaken. In de aanloop naar de fusie was hij vicevoorzitter van de “Noord”. Na het bereiken van de 65-jarige leeftijd werd hij benoemd tot raadsheer in het gerechtshof te Amsterdam. Hij was Officier in de Orde van Oranje Nassau. Op 13 oktober 1998 nam de heer Van den Blink afscheid als bestuurslid, bij welke gelegenheid hij de zilveren legpenning van de KNRM ontving.
Op 13 oktober 1998 nam Mr. L.P. van den Blink afscheid als bestuurslid van de KNRM.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.