Nieuwe watersportcampagne: De KNRM. Als je van het water houdt!

Nieuwe watersportcampagne: De KNRM. Als je van het water houdt!

De KNRM richt deze zomer haar nieuwe preventieve en fondsenwervende online campagne op watersporters met als overkoepelende boodschap: De KNRM, Als je van het water houdt!

Net als vorig jaar, is ook dit jaar de drukte op het water groter dan in andere zomers, omdat veel Nederlanders hun zomervakantie in eigen land zullen doorbrengen.

De KNRM ziet graag dat alle watersporters goed voorbereid het water op gaan, en biedt in haar campagne veiligheidstips aan om problemen op het water juist te voorkomen. Er zijn specifieke tips per doelgroep: voor beginnend vaarders, motorbootvaarders en zeilers. Deze tips kunnen digitaal én op watervast papier worden aangevraagd. Zodat de zomer in eigen land voor verreweg de meeste mensen ook écht een feestje wordt!

Dus, ben je beginnend vaarder, motorbootvaarder of zeiler? Vraag dan hieronder onze tips aan!

Daarom: KNRM!
De KNRM komt jaarlijks meer dan 2.500 keer in actie en brengt ruim 4.000 mensen veilig aan wal. Net zoals de watersporter altijd op de KNRM kan vertrouwen, hoopt de KNRM erop dat watersporters donateur worden. De KNRM is 100% afhankelijk van donaties om het reddende werk te kunnen blijven doen. Als je van het water houdt, dan steun je de KNRM.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij