Skip to main content

Kom naar Havenfestival IJmond!

Datum: dinsdag 19 juni 2018 | Sectie: Nieuws

Tijdens het Havenfestival IJmond is het terrein van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) open voor publiek. Je kunt op zaterdag varen met oude én operationele reddingboten. Donateur worden = meevaren!

Daarnaast toont de IJmuider Reddingsbrigade hun reddingsmaterieel en geven zij informatie over het bewaken van het strand tijdens de zomer. IJmond Scheepsmodelbouw Groep laat verschillende scheepsmodellen zien. Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers uit Den Helder is aanwezig met een kraam, er zijn KNRM artikelen te koop en er is een rommelmarkt.

Publiek kan bij de KNRM terecht voor eten en drinken onder het genot van liederen van shantykoren. Op zaterdag is óók Radio Beverwijk aanwezig. Het doel van de activiteiten is om geld in te zamelen voor de KNRM.

Het varen met oude en operationele reddingboten gebeurt met voormalig reddingboten Johanna Louisa en Prins Hendrik en de operationele reddingboot Donateur van KNRM Wijk aan Zee.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.