Skip to main content

Trouwe Donateursdag bij KNRM station Zandvoort

Datum: zaterdag 09 november 2019 | Sectie: Zandvoort

Voor de vrijwilligers van KNRM Zandvoort was het zaterdag een bijzondere dag. wij ontvingen op die dag namelijk de donateurs die al 50 jaar lang de reddingmaatschappij financieel ondersteunen. Het wederzijdse respect was duidelijk merkbaar.

De vrijwilligers lieten de ‘redders aan de wal’ weten dat wij ze zeer dankbaar zijn voor hun steun, waarmee wij het reddingswerk kunnen verrichten waar de KNRM al 195 jaar voor staat. De trouwe donateurs vonden het op hun beurt indrukwekkend om te horen en te zien wat het reddingswerk inhoudt.

Na ontvangst met koffie had de kersverse voorzitter van KNRM Zandvoort, burgemeester David Moolenburgh, een woord van waardering voor de donateurs. Zij kregen een zilveren speld opgespeld en een prachtig boekwerk over de KNRM overhandigd.

Vervolgens werden ze met het Kusthulpverleningsvoertuig naar het strand gebracht, vanwaar zij een demonstratie konden aanschouwen van de bemanning aan boord van de reddingsboot Annie Poulisse. De ochtend werd afgesloten met een vismaaltijd, waarbij de verhalen over en weer over tafel gingen.

“ Ik vond het een fantastische ochtend en ik stond te kijken van de geweldige outillage van boothuis met kantine tot aan de reddingboot en truck en alles wat er bij hoort. In één woord fantastisch. En dat geldt ook voor de prettige sfeer van alle aanwezigen van station Zandvoort.” aldus één van de trouwe donateurs die in het zonnetje werd gezet.

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.