Trouwe Donateursdag bij KNRM station Zandvoort

9 november 2019

Voor de vrijwilligers van KNRM Zandvoort was het zaterdag een bijzondere dag. wij ontvingen op die dag namelijk de donateurs die al 50 jaar lang de reddingmaatschappij financieel ondersteunen. Het wederzijdse respect was duidelijk merkbaar.

De vrijwilligers lieten de ‘redders aan de wal’ weten dat wij ze zeer dankbaar zijn voor hun steun, waarmee wij het reddingswerk kunnen verrichten waar de KNRM al 195 jaar voor staat. De trouwe donateurs vonden het op hun beurt indrukwekkend om te horen en te zien wat het reddingswerk inhoudt.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Na ontvangst met koffie had de kersverse voorzitter van KNRM Zandvoort, burgemeester David Moolenburgh, een woord van waardering voor de donateurs. Zij kregen een zilveren speld opgespeld en een prachtig boekwerk over de KNRM overhandigd.

Vervolgens werden ze met het Kusthulpverleningsvoertuig naar het strand gebracht, vanwaar zij een demonstratie konden aanschouwen van de bemanning aan boord van de reddingsboot Annie Poulisse. De ochtend werd afgesloten met een vismaaltijd, waarbij de verhalen over en weer over tafel gingen.

“ Ik vond het een fantastische ochtend en ik stond te kijken van de geweldige outillage van boothuis met kantine tot aan de reddingboot en truck en alles wat er bij hoort. In één woord fantastisch. En dat geldt ook voor de prettige sfeer van alle aanwezigen van station Zandvoort.” aldus één van de trouwe donateurs die in het zonnetje werd gezet.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij