Skip to main content

Onze Valentijn is al 25 jaar onmisbaar

Datum: donderdag 13 februari 2020 | Sectie: Zandvoort

Dit jaar is onze reddingboot Annie Poulisse precies 25 jaar in dienst. De KNRM-reddingboot van het Valentijn type heeft al die jaren vele watersporters en beroepsvaarders uit de nood geholpen. Op deze ‘Valentijnsdag’ zetten wij haar in het zonnetje.

De Annie Poulisse is in 1994 bij Habeke in Edam gebouwd. Op 28 januari 1995 is zij gedoopt door mevrouw M. van Munster van Heuven-Sprenger van Eijck, echtgenote van de toenmalige voorzitter van de KNRM. Sinds die tijd zijn we al honderden keren uitgevaren om mensen in nood te redden of te helpen. Wij houden van onze ‘Valentijn’ die onze bemanning en haar geredden telkens behouden heeft thuisgebracht.

 

Vrijwillige bijdrage

De KNRM is voor haar voortbestaan volledig afhankelijk van donateurs, giftgevers, sponsoren en erflaters. Vrijwillige bijdragen van donateurs passen uitstekend bij de vrijwillige redders en de kosteloze hulpverlening. Dit is sinds 1824 het fundament onder de KNRM. Wilt u de KNRM ook structureel steunen? Wordt dan donateur of vraag naar de mogelijkheden om in de toekomst ook uw nalatenschap (deels) aan de KNRM te schenken. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een eenmalige donatie kunt u via Tikkie een bedrag naar eigen keuze overmaken:

https://tikkie.me/pay/KNRMzvt/wZpVMMD9RRjVam26WHYa2

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.