Skip to main content

KNRM Zandvoort ontvangt donatie voor zonnepanelen

Datum: zaterdag 20 mei 2023 | Sectie: Zandvoort

Om het boothuis van KNRM Zandvoort verder te verduurzamen werd eind 2022 een aanvraag gedaan voor zonnepanelen. Bij de aanleg van windmolenpark Luchterduinen, voor de kust van Noordwijk aan Zee en Zandvoort, heeft Eneco een duurzaamheidsfonds opgericht. Dit Eneco Luchterduinen Fonds stelt organisaties in de omliggende kustplaatsen in staat om een aanvraag te doen voor duurzame initiatieven.

KNRM Zandvoort deed een aanvraag van € 23.500 voor het aanleggen van zonnepanelen op het dak van het boothuis. Tijdens een bijeenkomst op 11 mei in Noordwijk aan Zee werd bekend gemaakt dat deze aanvraag wordt gehonoreerd. Schipper Jan Willem van den Bout was namens KNRM Zandvoort aanwezig en nam trots de cheque in ontvangst.

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.