Skip to main content

KNRM Zandvoort goede doel van Zandvoort Light Walk

Datum: dinsdag 31 januari 2023 | Sectie: Zandvoort

Na 3 jaar wachten is het bijna zover: de 2e editie van de Zandvoort Light Walk staat op zaterdagavond 18 februari op de agenda. KNRM Zandvoort is, net als tijdens de 1e editie, ook dit jaar het goede doel van de avondwandeltocht.

Zandvoort zal voor één avond volledig versierd worden met de mooiste lichtkunstwerken en -acts, waar naar verwachting 7.000 wandelaars van komen genieten. Het goede doel van de Zandvoort Light Walk is dichtbij huis gekozen. “Een goede buur is namelijk beter dan een verre vriend”, zo concludeert organisator Le Champion.

Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen aan het Zandvoortse reddingstation, zodat de professionele vrijwilligers van de KNRM hun levensreddende werk voort kunnen blijven zetten.

Kans op meevaren met reddingboot
Onder alle deelnemers die een vrijwillige donatie gedaan hebben, worden 2 winnaars geloot die een keer mee mogen varen met reddingboot Annie Poulisse van KNRM Zandvoort. Dat wordt voor deze 2 deelnemers na de spectaculaire wandelbeleving ook nog eens een unieke vaarbeleving.

Inschrijven 
De laatste startbewijzen voor de Zandvoort Light Walk zijn nu verkrijgbaar. De Family Walk van 6 km is al helemaal uitverkocht, maar meedoen aan de 14 en 18 km kan nog. Inschrijven en het bekijken van de routes kan via www.zandvoortlightwalk.nl.

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.