KNRM Zandvoort goede doel van Zandvoort Light Walk

KNRM Zandvoort goede doel van Zandvoort Light Walk

31 januari 2023
Zandvoort

Na 3 jaar wachten is het bijna zover: de 2e editie van de Zandvoort Light Walk staat op zaterdagavond 18 februari op de agenda. KNRM Zandvoort is, net als tijdens de 1e editie, ook dit jaar het goede doel van de avondwandeltocht.

Zandvoort zal voor één avond volledig versierd worden met de mooiste lichtkunstwerken en -acts, waar naar verwachting 7.000 wandelaars van komen genieten. Het goede doel van de Zandvoort Light Walk is dichtbij huis gekozen. “Een goede buur is namelijk beter dan een verre vriend”, zo concludeert organisator Le Champion.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen aan het Zandvoortse reddingstation, zodat de professionele vrijwilligers van de KNRM hun levensreddende werk voort kunnen blijven zetten.

Kans op meevaren met reddingboot
Onder alle deelnemers die een vrijwillige donatie gedaan hebben, worden 2 winnaars geloot die een keer mee mogen varen met reddingboot Annie Poulisse van KNRM Zandvoort. Dat wordt voor deze 2 deelnemers na de spectaculaire wandelbeleving ook nog eens een unieke vaarbeleving.

Inschrijven 
De laatste startbewijzen voor de Zandvoort Light Walk zijn nu verkrijgbaar. De Family Walk van 6 km is al helemaal uitverkocht, maar meedoen aan de 14 en 18 km kan nog. Inschrijven en het bekijken van de routes kan via www.zandvoortlightwalk.nl.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij