Skip to main content

Diverse jubilarissen KNRM Zandvoort in het zonnetje gezet

Datum: zondag 29 januari 2023 | Sectie: Zandvoort

Tijdens een gezellige bijeenkomst zijn een aantal vrijwilligers van KNRM Zandvoort geëerd vanwege hun belangeloze inzet voor de reddingmaatschappij. De vier bemanningsleden kregen een oorkonde voor hun langdurige vrijwillige inzet voor het reddingsstation.

De vrijwilligers van het station waren met hun gezin uitgenodigd door de plaatselijke commissie voor een gezellig samenzijn in strandpaviljoen Thalassa. Deze gelegenheid werd tevens aangegrepen om een aantal trouwe vrijwilligers te eren.

Drie bemanningsleden ontvingen de Vrijwilligersmedaille ‘openbare orde en veiligheid’. Hein Schrama omdat hij al 10 jaar actief is, Dick Drayer en Guus van der Mije omdat zij zich al onafgebroken 35 jaar voor de reddingmaatschappij inzetten. Voorzitter van KNRM Zandvoort David Moolenburgh had mooie woorden voor het drietal al zal Dick Drayer, die vanwege vakantie niet aanwezig kon zijn, op een ander moment zijn oorkonde en speldje overhandigd krijgen.

Voor de vierde hoofdpersoon van de middag, Patrick Vermaat, was zelfs een delegatie vanuit het KNRM hoofdkantoor IJmuiden naar Zandvoort gekomen. Regio-inspecteur Koos van der Bent sprak vol lof over Patrick, die al 25 jaar lang vrijwilliger is bij KNRM Zandvoort. Patrick kreeg hiervoor de ‘Bronzen Draagmedaille van de KNRM’ opgespeld. Koos en Patrick hebben een klik, zo zei Koos, en dat bleek ook wel uit de anekdotes die Koos had voorbereid en op de reacties daarop van Patrick.

Het was niet alleen een gezellige bijeenkomst maar ook een middag vol waardering.

Wil jij ook weten hoe het is om vrijwilliger te zijn bij KNRM Zandvoort? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen. We oefenen op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op zaterdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur.

 

Zandvoort

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.