Skip to main content

Reddingbootdag

Datum: zaterdag 30 april 2022 | Sectie: Westkapelle

De landelijke open dag van de KNRM, die twee keer niet door kon gaan in verband met corona, was een groot succes. De donateurs kregen de mogelijkheid om mee te varen met de ervaren redders van station Westkapelle en de reddingboot, de "Uly." Enthousiaste vrijwilligers zorgden voor wafels en minipizza's en er waren informatiestands van het loodswezen, de duikvereniging en de Scheepsmodelbouwvereniging Vlissingen. De kinderen konden klimmen op de klimwand van het loodswezen, spelen op het springkussen en ze konden de modelbootjes op afstand besturen in het grote bassin. 

Naast vele nieuwe donateurs was een belangrijke bron van inkomsten ook dit keer weer de reddingwinkel, met leuke stoere items met het thema KNRM.

Het was een geslaagde dag met mooi weer en honderden bezoekers.

Westkapelle

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.