Skip to main content

Nieuwjaarsduik 2016

Datum: vrijdag 01 januari 2016 | Sectie: Vlieland

Een bijna zomerse dag met een record aantal deelnemers aan de traditionele nieuwjaarsduik op vrijdag 1 januari 2016 op Vlieland

Ook dit jaar stonden de mannen van KNRM Vlieland gereed in de branding om de ca. 525 deelnemers aan de duik op te vangen na de start op het strand. Dit jaar geen regen of snijdende kou maar een heerlijk, bijna "zomers" aandoend zonnetje begeleidde de vele roodgemutste liefhebbers naar zee. Het startschot viel precies om 13:00 en de run naar zee begon. Daar wachtten de mannen van de KNRM hen op in de branding. Klaar om in te grijpen als er een badgast in de moeilijkheden zou komen.

Was men in voorgaande jaren er op gericht om zo snel mogelijk de warme badjassen op te zoeken, dit jaar namen velen de tijd om even rustig te genieten van de aanrollende golven.

Een zeer geslaagd evenement met na afloop warme chocolademelk en een herinneringspenning voor de deelnemers.

Vlieland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.