Skip to main content

Zeiljacht vast gelopen

Datum: zaterdag 18 juni 2016 | Sectie: Veere

De eerste inzet van de (tijdelijke) Veerse KNRM reddingboot Johanna Maria is een feit. Zaterdagavond voeren de vrijwilligers uit voor een zeiljacht aan de grond op de rede van Veere.

Een zeiljacht met een diepgang van 1,8m was vastgelopen net buiten de recreatie betonning. De, voor het Veerse Meer, forse diepgang zorgde ervoor dat de zeilers hun verwoede pogingen om los te komen moesten staken en men de hulp van de KNRM inriep.

Voor de sterke 2-motorige reddingboot was het een eenvoudige klusje. Voor de onfortuinlijke zeilers echter een grote opluchting die o.a. omgezet werd in een gift voor het reddingstation.

Actie 2016-22

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.