Skip to main content

Zeilboot met aandrijvings problemen

Datum: zaterdag 03 augustus 2019 | Sectie: Veere

Rond het avondeten ging de pieper voor de dienstdoende opstappers van de KNRM reddingboot Oranje: een zeilboot met aandrijvingsproblemen die dreigde aan lager wal te raken. Bij het uitvaren vernomen we al dat het zeilbootje inmiddels met de 3 opvarenden netjes voor anker lag net buiten de vaargeul voor de ingang van Jachthaven Oranjeplaat. Het zeilbootje hebben we direct langszij genomen en zo zijn we gelijk de thuishaven Oranjeplaat in gevaren.

nderweg bleek dat de brandstofvoorraad net niet toereikend was voor die dag. Na het afleveren in de box zijn de nodige administratieve handelingen afgewerkt en is de Oranje weer richting de thuishaven gevaren, waarna er gebunkerd is en de Oranje weer gebruiksklaar gemaakt is voor de volgende inzet.

Actie : 39-2019

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.