vaartuig aan de grond

26 juli 2019

Aan het begin van de avond ging de pieper met de melding: Prio2 Vaartuig aan de grond. Van het Kustwachtcentrum kregen we door dat het een wit jacht betrof welke bij de VK7 aan de grond zou liggen.

Op locatie aangekomen betrof het een flink jacht welke door een krabbend anker heel langzaam aan lagerwal is geraakt en bij vertrek te vast lag om op eigen kracht te kunnen vertrekken.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De onfortuinlijke schipper en zijn vrouw
bleken al jarenlang trouw donateur van de KNRM te zijn en besloten nu voor het eerst gebruik te maken van de KNRM.

Nadat er een opstapper was overgestapt en de sleepverbinding gemaakt was, moesten bijna alle 453 pk’s van de Reddingsboot Oranje aangesproken worden om het jacht in beweging te krijgen Nadat het jacht over een ruggetje getrokken was kon na controle of alles nog op de juiste manier werkte, het 15 meter lange jacht op eigen kracht alsnog vertrekken.

Graag zouden wij nogmaals in contact willen komen met de schipper van het jacht.
29-07-2019 is er contact geweest met de schipper, de gegevens zijn nu compleet. Iedereen bedankt!

Actie: 34-2019

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij