Trouwe donateurs op bezoek

9 november 2019

Zaterdagmorgen heeft KNRM Veere twee trouwe donateurs ontvangen in het boothuis t’ Kuipertje. Hier werden zij bedankt voor hun trouwe steun aan de KNRM.

Het is een jarenlange KNRM-traditie om in november, de oprichtingsmaand van de KNRM, trouwe donateurs uit te nodigen op de reddingsstations en zo waardering te tonen voor hun jarenlange steun aan de KNRM.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Dit jaar ontvingen we bij KNRM Veere Dhr. J.P. Loeff uit Veere en Dhr. H. Cornelisse uit Serooskerke (Walcheren). Beide heren steunen de KNRM al 50 jaar als ´Redders aan de wal.´

Om 10:00 werden de heren door plv. schipper Gerard Wolse en Johan van Cranenburgh van de plaatselijke commissie ontvangen. De reddingboot Oranje met bemanning was nog op de terugweg van een inzet.

Na aankomst van de reddingboot Oranje was er een kopje koffie met een Zeeuws bolus,werd er een voorstelrondje gedaan en werden er verhalen uitgewisseld.
Hierna werden beide heren Dhr. Loeff en Dhr. Cornelisse in het zonnetje gezet en werden de zilveren speltjes opgespeld door Johan van Cranenburgh. Ook werd er een mooi boek van de KNRM overhandigd. Daarna was het tijd voor een rondje met reddingboot Oranje op het Veerse Meer met een demonstratie man overboord.

Hierna werden er nog vragen beantwoord en uitleg gegeven over de reddingboot Oranje en werd deze ochtend afgesloten.

Onze dank nogmaals aan Dhr. Loeff en Dhr. Cornelisse.

Als "Redder aan de wal" steunt u de KNRM met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar. Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom. Niet voor niets noemt de KNRM haar donateurs ‘Redders aan de wal’. U geeft op vrijwillige basis en hoort als vanzelfsprekend bij de 1.400 vrijwillige redders. Samen zijn we de KNRM. Wij gaan met zuinigheid en vlijt om met het door u gegeven geld. Met uw bijdrage zorgen we ervoor dat de vrijwillige redders goed getraind en opgeleid worden en dat de materialen voldoen aan de hoogste eisen.

Uw gift is morgen een redding!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij