Skip to main content

Top drukte voor KNRM Veere

Datum: zondag 01 juli 2018 | Sectie: Veere

Het aanhoudende warme zomerweer, de vrije dagen en de harde wind tezamen waren er waarschijnlijk de oorzaak van dat de Veerse KNRM reddingboot minimaal 10 hulpaanvragen heeft gehad de afgelopen dagen.

De hulpaanvragen varieerden van een medische evacuatie, een zeiljacht met een gebroken mast, vermiste duikers bij Wolphaartsdijk, zeiljachten met een touw in de schroef, een motorbootje dat water maakte en zonk.
En natuurlijk de nodige navigatiefouten met het aan de grond lopen tot gevolg.

Drukke dagen als deze leggen een zware wissel op de bemanning en hun thuisfront. Het kan zomaar zijn dat je geplande vrije weekend er ineens heel anders uit ziet als je opgeroepen wordt voor een hulpverlening en 5 uur later pas weer binnenwandelt.

Gelukkig weten we ons gesteund door een steeds groter wordend aantal donateurs die het werk van de KNRM van harte steunen. Dat is afgelopen zaterdag weer gebleken tijdens de Visserijdag in Arnemuiden.

Bent u al donateur? Ook als u niet (mee)vaart kunt u Redder aan de wal worden. En als watersporter? Ja dan zou daar eigenlijk niet eens over na moeten denken...

https://www.knrm.nl/help-mee/donateurschap

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.