Skip to main content

Sponsor Raab Karcher Middelburg op bezoek

Datum: vrijdag 05 juli 2019 | Sectie: Veere

Bedankt Raab Karcher Middelburg!

In juni 2002 is het boothuis ’t Kuipertje van KNRM Veere opgeleverd op de huidige ligplaats in Oostwatering. Dat betekent dus al 17 jaar intensief gebruik door menig vrijwillige opstapper waaronder ook het keukenblok.

De KNRM is een geheel zelfstandige organisatie zonder overheidssteun, en draait financieel op donateurs en giften. Daarom moet er goed op de uitgaande financiën gelet worden. De prioriteit ligt ten alle tijde bij het redden van mens en dier in nood. Hierdoor staat een nieuw keukenblok niet boven aan de prioriteitenlijst maar is dit wel een belangrijk onderdeel.

Bemanningslid Adrie kwam in gesprek met Kees de Visser van Raab Karcher Middelburg en na de nodige info over de KNRM en de vrijwilligers is er iemand langs geweest om te kijken wat voor mogelijkheden er waren met het beperkte budget en de beperkte ruimte die we hebben in het boothuis.

Hierop kregen we een fantastisch aanbod nl. de levering van een nieuw keukenblok, bovenkastjes met verlichting van Keller Keukens en dat alles compleet afgemonteerd! Hierdoor zijn we enorm verrast en willen dan ook graag Kees de Visser en Raab Karcher Middelburg hartelijk bedanken voor deze gulle gift! Ook deze Redders op de wal hebben we hard nodig om ons werk 24-7 te kunnen blijven doen.

Vanavond hebben enkele vrijwilligers en enkele leden van de Plaatselijke Commissie een delegatie van Raab Karcher ontvangen in het boothuis. Na een gezellig gesprek en een bakje koffie hebben we de keuken officieel overgedragen gekregen. Uit handen van Pl. Commissielid Jan Euser ontving Kees de Visser een bedankbrief en een bos bloemen.

Daarna zijn we gaan varen en hebben we een gedeelte van ons werkgebied laten zien en de mogelijkheden van onze reddingboot.

Raab Karcher, namens de hele bemanning nogmaals hartelijk dank!

Wilt u ook zakelijk de KNRM steunen met uw onderneming? Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De KNRM is een ANBI dus een gift is aftrekbaar van de belasting!

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.