KNRM Veere zet gulle gevers in het zonnetje!

20 juli 2018

Samen met de belangeloze inzet van de vrijwillige bemanning zijn onze donateurs de spreekwoordelijke kurk waar de KNRM op drijft.

De organisatoren van het Visserijplein en de dames van de Gruiter werden dan ook met open armen op het reddingstation ontvangen toen ze een gift kwamen overhandigen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Vissers uit Arnemuiden en Vlissingen, de visafslag Vlissingen en Van de Gruiter Zeevisgroothandel hadden namelijk belangeloos vis ter beschikking gesteld voor de verkoop tijdens de Visserijdag in Arnemuiden. Daar kon men op het Visserijplein gebakken vis kopen en was er aan het eind van de dag een visveiling. De opbrengst hiervan ging in zijn geheel naar de KNRM en de stichting Arnemuiden helpt Teius (Roemenië).

Na een presentatie over het werk van de KNRM kregen de Veerse redders een gift van maar liefst € 943,00 overhandigd en als dank daarvoor moest er natuurlijk een rondje gevaren worden.

Dat rondje varen werd wel heel bijzonder toen bleek dat een van de aanwezigen zelf een keer gered was, na een zeer ernstig ongeval, op het Veerse Meer.

Gezamenlijk konden we echter terugkijken op een geslaagde redding en natuurlijk een geslaagde avond in Veere; dat tot de bouw van de Veersegatdam altijd de thuishaven van de Erremuer vissermannen was.

Visserijcommissie Havenplein Arnemuiden en alle gulle gevers, bedankt!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij