Jubilarissen en afscheid

25 januari 2019

Gisteravond vond in de maritieme setting van 'Jachtclub Veere' het jaarlijkse etentje van KNRM station Veere plaats. Tijdens deze avond werd er teruggeblikt op 2018. Een druk jaar met 71 acties, een record voor Veere!

Ook werd er afscheid van opstapper en PR-man Erno genomen, die na jaren trouwe dienst verderop in het land gaat wonen. Collega-opstapper Sander zette woorden om in daden en bouwde een geweldige replica van de reddingboot 'Oranje' met inhoud.?

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Daarnaast zijn opstapper Jan en plaatsvervangend schippers Henk en Berry 10 jaar vrijwillig bemanningslid van station Veere. Berry en Jan ontvingen uit handen van burgemeester Rob van der Zwaag de vrijwilligersmedaille van de KNRM, Henk wordt door afwezigheid op een later moment gehuldigd.

Erno, bedankt voor je trouwe inzet!
Jan, Henk en Berry, van harte gefeliciteerd!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij