Skip to main content

Haringparty schenkt gift aan KNRM

Datum: woensdag 27 juni 2018 | Sectie: Veere

Woensdagavond was het weer tijd voor de gezelligste haringparty van Walcheren. Dit evenement -dat jaarlijks gehouden wordt in De Werf in Veere- is een ideale, laagdrempelige gelegenheid om privé- of zakelijke contacten aan te halen.

Woensdagavond was de KNRM ook aanwezig op dit fraaie evenement. Maar niet alleen voor de gezelligheid of om een harinkje te happen. Want de KNRM was namelijk een van de goede doelen die mochten delen in de opbrengst van de loterij die tijdens de haringparty werd gehouden.

Zo kwam het, dat aan het eind van de avond vertegenwoordigers van KNRM Veere en NeeltjeJans een cheque in ontvangst mochten nemen twv maar liefst €1.351,00

Deelnemers en organisatie van de Haringparty Veere bedankt!

Veere

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.