Skip to main content

Bewogen week met vele uitersten voor KNRM Urk

Datum: zaterdag 18 mei 2019 | Sectie: Urk

Als KNRM-er weet je dat geen dag en week hetzelfde kan zijn. Ook week 20 van 2019 was een week van vele uitersten. Zo ben je nog bezig met het opruimen en afwikkelen van een mooie reddingbootdag en zo ben je op pad i.v.m. een oproep betreffende “medevac” ofwel medische evacuatie. Persoon kon (gelukkig)aan boord verzorgd worden zodat de reis kon worden voortgezet. Het ene moment oefen je samen met de GGD en het andere moment ben je betrokken bij een zoekactie naar een vermist persoon en zo ben je op de laatste dag van de week betrokken bij het bergen van een stoffelijk overschot. Zulke weken zijn ook voor KNRM-ers niet altijd even makkelijk maar doen dit alles voor onze medemens.

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

Urk

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.