400 jaar KNRM donateurs te gast bij station Urk

400 jaar KNRM donateurs te gast bij station Urk

18 maart 2023

400 jaar KNRM donateurs te gast bij station Urk

50-60 jaar verbonden aan de KNRM

KNRM is een onafhankelijk goed doel, ontvangt geen subsidies. De KNRM kan haar taak alleen uitvoeren dankzij donaties, giften, schenkingen en nalatenschappen. Met hun steun kunnen wij nu en in de toekomst veilig uitvaren. KNRM is trots en blij met alle donateurs. De donateurs die al 50 en 60 jaar donateurs zijn van de KNRM worden speciaal genodigd op de reddingstations om persoonlijk kennis te komen maken.

De donateurs werden welkom geheten door onze voorzitter (burgemeester, C. van den Bos). Onder het genot van de koffie met wat lekkers van onze geweldige plaatselijke bakkers kregen de donateurs uitleg over het reilen en zeilen binnen de KNRM.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Tijdens de gesprekken blijkt iedereen een persoonlijke reden te hebben om zo lang verbonden te zijn aan de KNRM.

Varen met de reddingboot, Kapiteins Hazewinkel

Het hoogtepunt van het bezoek is toch de vaartocht met de reddingboot. Ondanks de leeftijd koos iedereen ervoor om mee te gaan.

De donateurs gingen met een zeer tevreden en voldaan gevoel weer naar huis met de wens en hoop om er over 10 jaar weer te zijn.

Helaas kregen wij bericht dat één van de genodigden en tevens trouwe donateur deze week was overleden. Ook hier is een ogenblik bij stilgestaan en uit respect heeft iedereen de hand op het hart gelegd als condoleance. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Op de

foto: links de voorzitter en daarnaast de donateurs met hun hand op hart uit respec

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij