Oliebollenactie een succes

Oliebollenactie een succes

2 januari 2023

Voor het tweede jaar op rij hebben Marieke en Monique van Boerderijcamping De Razende Bol oliebollen voor KNRM Texel gebakken. Het doel was om dit jaar de € 1000 te halen. Inmiddels is de opbrengst van de actie bekend en het doel is ruimschoots gehaald, er is dit jaar € 1210 gedoneerd.

Marieke en Monique van Boerencamping De Razende Bol en Marten, Lonneke van Marten Classic bakken ieder jaar oliebollen voor een goed doel en dit jaar is weer voor KNRM Texel gekozen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Halverwege de ochtend kwam een groot deel van de bemanning van station De Koog met het kusthulpverleningsvoertuig en reddingboot Zalm langs om oliebollen te halen. De dames waren verrast door het bezoek en hebben dit heel erg gewaardeerd.

KNRM Texel is heel blij met de opbrengst van deze actie en bedankt Marieke, Monique en de bakploeg bestaande uit Marten, Frans, Yvonne, Christien en Milja voor hun inzet om de oliebollenactie een succes te maken!

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij