Skip to main content

Oliebollenactie een succes

Datum: maandag 02 januari 2023 | Sectie: De Koog - Texel

Voor het tweede jaar op rij hebben Marieke en Monique van Boerderijcamping De Razende Bol oliebollen voor KNRM Texel gebakken. Het doel was om dit jaar de € 1000 te halen. Inmiddels is de opbrengst van de actie bekend en het doel is ruimschoots gehaald, er is dit jaar € 1210 gedoneerd.

Marieke en Monique van Boerencamping De Razende Bol en Marten, Lonneke van Marten Classic bakken ieder jaar oliebollen voor een goed doel en dit jaar is weer voor KNRM Texel gekozen.

Halverwege de ochtend kwam een groot deel van de bemanning van station De Koog met het kusthulpverleningsvoertuig en reddingboot Zalm langs om oliebollen te halen. De dames waren verrast door het bezoek en hebben dit heel erg gewaardeerd.

KNRM Texel is heel blij met de opbrengst van deze actie en bedankt Marieke, Monique en de bakploeg bestaande uit Marten, Frans, Yvonne, Christien en Milja voor hun inzet om de oliebollenactie een succes te maken!

 

De Koog - Texel

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.