Landal Sluftervallei Texel steunt KNRM met statiegeldactie na initiatief bemanningslid

8 september 2019

Vakantiepark Landal Sluftervallei op Texel heeft 750 euro aan de KNRM gedoneerd. Dit mooie bedrag was de opbrengst van een statiegeldactie ten bate van de KNRM.

Bemanningslid Alexander Hillen van station De Koog-Oudeschild is werkzaam bij de technische dienst van Landal. Hij heeft in overleg met zijn werkgever het initiatief genomen om op het vakantiepark de mogelijkheid te bieden om het statiegeld te doneren aan de KNRM. Alle gasten die lege flessen wegbrengen kunnen hierdoor de KNRM ondersteunen.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Onlangs mocht Alexander namens Landal 750 euro overhandigen aan Klaas van der Duim, penningmeester van de KNRM Texel. Een welkome bijdrage, aangezien de KNRM afhankelijk is van donateurs, zonder overheidssteun of subsidies.

KNRM Texel bedankt Alexander en zijn werkgever Landal Sluftervallei voor het mogelijk maken van deze actie.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij